Din indkøbskurv er tom

Karry

Karry er et gult krydret blandingskrydderi. Den gule farve stammer fra gurkemeje.
Karry er en oprindelig indisk krydderiblanding og blev introduceret i det danske køkken i 1837 i Madam Mangors kogebog.
I Indien er det almindeligt at en familie selv laver deres egen karrybladning.
Ved brug kan man fremhæve smagen ved først at "brænde" karryen af på panden med lidt fedtstof.

Bombay karry

Ingredienser: Gurkemeje, koriander, peber, chili, spidsko

14,00 kr.

Calcutta karry

Ingredienser: Gurkemeje, koriander, chili, kommen, bukkeh

14,00 kr.

Grøn karry

Ingredienser: Gurkemeje, salt, dildfrø, hvidløg, bukkehor

14,00 kr.

Gurkemeje

Ingredienser: Tørret rodknoldepulver fra planten Curcuma

14,00 kr.

Hvidløgskarry

Ingredienser: Gurkemeje, koriander, hvidløg, SENNEP, chil

14,00 kr.

Indisk karry

Ingredienser: Gurkemeje, koriander, dild, hvidløg, chili,

14,00 kr.

Karry hot

Ingredienser: Gurkemeje, koriander, peber, chili, spidsko

14,00 kr.

Karry madras

Ingredienser: Gurkemeje, koriander, SENNEP, bukkehorn, ch

14,00 kr.

Karry mild

Ingredienser: Gurkemeje, koriander, fennikel, bukkehorn,

14,00 kr.

Karry ostindisk

Ingredienser: Gurkemeje, dildfrø, bukkehornsfrø, ingefær,

14,00 kr.

Karry til kværn

Ingredienser: Bukkehorn, chili, peber, salt, fennikel, gu

14,00 kr.

Luksus madras karry.

Ingredienser: Koriander, chili, gurkemeje, hvidløg, bukke

14,00 kr.

Thailansk karry

Ingredienser: Paprika, gurkemeje, koriander, SENNEP, bukk

14,00 kr.